Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ

Το ζήτημα της αλληλεγγύης των διωκόμμενων του Δεκέμβρη, απαιτεί συλλογική και δυναμική κινητοποίηση όλων μας και μέσα στη περίοδο των εορτών. Με αυτό το σκεπτικό καλούμε τις συνελεύσεις σχολών, καταλήψεων, γειτωνιών, ομάδων, συλλογικοτήτων, καθώς και κάθε ατόμου που αγωνίζεται για να συζητήσουμε και να συντονίσουμε δράσεις για την άμεση απελευθέρωση των κρατουμένων και την άρση των κατηγοριών των διωκόμενων του Δεκέμβρη. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στη κατάληψη σχολής θεάτρου το Σάββατο 27/12 στις 18:00.

Επίσης από τα χρήματα της συναυλίας της Πέμπτης 18/12 στη πλατεία ΧΑΝΘ, δωθήκανε 600 ευρώ στους κρατούμενους των φυλακών Γρεβενών, Νίκο Ζιάμπρα, Λάζαρο Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μάρκου. Το ταμείο της κατάληψης σχολής θεάτρου, θα διαθέσει όσο χρειάζεται για τις ανάγκες των κρατουμένων.

Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε όσους μας στηρίζουν στον καθημερινό αγώνα, συνεισφέροντας κείμενα, σκιτσάκια, πληροφόρηση και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί, μουσικούς και καλλιτέχνες που μας κρατάνε συντροφιά, μέχρι και αυτούς που δεν είναι φιλικά προσκείμενοι με τον αγώνα μας, αλλά μας θέτουν προκλήσεις και μας δίνουν την ευκαιρία για υπερβάσεις.